skip to Main Content

Kavel 23 Gelegen naast Coral Estate Centre

CENTRAAL GELEGEN OP CORAL ESTATE, DIRECT BIJ STRAND EN RESTAURANTS

  • Zeer ruime bouwkavel 1.560m2
  • Faciliteiten van Coral Estate Centre op loopafstand
  • Vraagprijs € 150.000,-

Ideaal voor de realisatie van een vakantievilla of verhuurvilla

Vakantievilla naast bruisend Centre

Wie Coral Estate kent, kan bijzonder enthousiast worden van deze kavel. Kavel 23 (1.560 m2) is direct naast Coral Estate Centre gelegen en dus op zeer korte loopafstand van het strand, Karakter Beach Lounge Restaurant, Koraal Rooftop Terrace met infinity pool, wellness center Spa & Salon 8 The Experience en Coral Divers. Wie hier een heerlijke (vakantie)villa bouwt, woont bijzonder comfortabel en geniet optimaal van het Coral Estate resort met het prachtige Rif St. Marie voor de deur.

Op deze kavel is het mogelijk om middels vrije architectuur te bouwen, volgens de geldende bouwvoorwaarden. Ook is deze kavel uitermate geschikt om de sleutelklare villa Arove te laten bouwen. Meer informatie op aanvraag beschikbaar.

23 1 Building Plot Coral Estate Curacao
23-3 building plot coral estate curacao
property-with-a-smile

meneermevrouw


TEAM Coral Estate Sales heeft een zeer uitgebreide brochure beschikbaar waarin wij u alle mogelijkheden presenteren op de beschikbare bouwkavels op Coral Estate, met beelden en informatie over de project villa typen die geschikt zijn voor de bouwkavels. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

Heeft u vragen over dit object of over Coral Estate? Gebruikt u dan het formulier om uw vragen te stellen aan ons team of neem rechtstreeks contact met ons op. Onze uitgebreide contactgegevens staan verder op deze pagina vermeld.

Dit zijn uw adviseurs!

Neemt u voor vragen of aanvullende informatie contact op met het salesteam van Coral Estate Sales. Dat kan via ons kantoor op Curaçao, gevestigd op Coral Estate, of via ons kantoor in Zierikzee, Nederland.

De mensen van TEAM Coral Estate Sales in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

 Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND: +31(0)88 1900222

De makelaars van TEAM Coral Estate Sales op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

   CURAÇAO: +5999 521 37 65

Contact met één van onze makelaars? Een speciale zoekopdracht of wens? Meer informatie over onze effectiviteit?
Bekijk ook

ROYALE BOUWKAVEL 823

ROYALE BOUWKAVEL 823

Met een oppervlakte van tenminste 10.000m2 bieden de kavels in fase 8 op Coral Estate maximale vrijheid en ruimte. Hoog gelegen, omgeven door groen en met een weids uitzicht over de Caribische Zee.
Bekijk deze villa
BOUWKAVEL 23

BOUWKAVEL 23

Wie Coral Estate kent, kan bijzonder enthousiast worden van deze kavel. Kavel 23 (1.560 m2) is direct naast Coral Estate Centre gelegen en dus op zeer korte loopafstand van het strand, restaurants, wellness en duikschool.
Bekijk deze villa
360° Seaview Kavel 1201

360° seaview kavel 1201

In fase 12 biedt Coral Estate u kavels met een uniek 360 graden uitzicht. Een magnifiek weids panorama met aan de ene zijde de Caribische Zee en aan de andere zijde het prachtige Binnenmeer.
Bekijk deze villa
180° Seaview Kavel 1211

180° seaview kavel 1211

In fase 12 biedt Coral Estate u kavels met een uniek 360 graden uitzicht. Een magnifiek weids panorama met aan de ene zijde de Caribische Zee en aan de andere zijde het prachtige Binnenmeer.
Bekijk deze villa
Back To Top