skip to Main Content

Seaview Apartment A13 CAPE MARIE LUXURY APARTMENTS

COMFORTABEL EN ZORGELOOS WONEN IN LUXE

  • Riant hoekappartement met 180º zicht
  • Twee royale slaapkamers met elk hun eigen badkamer
  • Koopsom $ 439.000,-

Porch en privé terras grenzend aan de tropische tuinen met zwembad

160m2 LEEFRUIMTE

Dit prachtige hoekappartement is gelegen op de begane grond en heeft maar liefst 160 m2 leefruimte. Het gebouw telt slechts twee van deze ruime appartementen, met elk twee slaapkamers en twee badkamers. Royaal in oppervlakte en comfortabele leefruimte. Met grote overdekte porches en een extra tuinterras. Heerlijk om direct vanuit uw living of slaapkamer naar het zwembad of pooldeck te kunnen wandelen.

De royale living met luxe open keuken en aansluitend de bijkeuken biedt vele mogelijkheden voor een comfortabele en ruimtelijke inrichting. Dankzij de grote glazen puien naar de porch lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. Deze appartementen beschikken over een zeer ruime master bedroom met badkamer, een separaat gastentoilet en een grote tweede slaapkamer met eigen badkamer.

2 Bedroom App 2 Cape Marie Luxury Apartments Coral Estate Curacao
zijaanzicht cape marie luxury apartments coral estate curacao
property-with-a-smile

Welkom bij Cape Marie

Cape Marie Luxury Apartments wordt ontwikkeld als een high-end mini-resort binnen het 24/7 bewaakte gated resort Coral Estate. Een intieme, beschermde en luxueuze woonomgeving van ongekend hoog niveau. Ontwikkeld met oog voor detail en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Bekend en vertrouwd met de tropische ambiance op Curaçao en de wensen van de meest veeleisende kopers. Die graag volstrekt zorgeloos en op afroep van vele prettige servicediensten in de hoogwaardige omgeving van Coral Estate willen wonen en genieten. Zónder de zorgen van het eigendom van een villa, maar mét het comfort van een exclusieve woonomgeving.

2 Bedroom App 1 Cape Marie Luxury Apartments Coral Estate Curacao
Koraal Pool

WONEN OP CORAL ESTATE. LEVEN!

In het Coral Estate Centre, met strand en een zwempier in de Caribische Zee, bevinden zich vele hoogwaardige faciliteiten voor bewoners en bezoekers van het resort. Een groot strand met ligbedden en palapa’s, met service vanuit het beroemde beachbar & restaurant Karakter. Rooftop Bar Koraal biedt een magnifiek zicht op de azuurblauwe zee en service aan haar gasten, ook bij de grote infinity pool. Duikschool Coral Divers verzorgt spectaculaire duikexcursies in de onderwaterwereld van Rif St. Marie. In de exclusieve wellness Spa 8 zakt u heerlijk weg in een oase van weldaad. In het gezellige Coral Estate Centre gebouw, waar tevens het kantoor van Coral Estate Sales gevestigd is, bevinden zich diverse winkeltjes en een coffeecorner.

meneermevrouw


In de brochure vol uitgebreide projectinformatie van Cape Marie Luxury Apartments staan zeer heldere plattegronden van de appartementen. Zo krijgt u een uitstekende indruk van de omvang en volumes, de kwaliteit en de mogelijkheden. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

Heeft u vragen over dit object of over Coral Estate? Gebruikt u dan het formulier om uw vragen te stellen aan ons team of neem rechtstreeks contact met ons op. Onze uitgebreide contactgegevens staan verder op deze pagina vermeld.

Dit zijn uw adviseurs!

Neemt u voor vragen of aanvullende informatie contact op met het salesteam van Coral Estate Sales. Dat kan via ons kantoor op Curaçao, gevestigd op Coral Estate, of via ons kantoor in Zierikzee, Nederland.

De mensen van TEAM Coral Estate Sales in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

 Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND: +31(0)88 1900222

De makelaars van TEAM Coral Estate Sales op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

   CURAÇAO: +5999 521 37 65

Contact met één van onze makelaars? Een speciale zoekopdracht of wens? Meer informatie over onze effectiviteit?

 
Bekijk ook

CAPE MARIE LUXURY APARTMENT A23

CAPE MARIE LUXURY APARTMENT A23

Gesitueerd over de volledige derde verdieping van het gebouw, één uniek penthouse. Onovertroffen leefruimte, een porch over de volle breedte aan beide zijden om van machtig, onbelemmerd 360 graden uitzicht te genieten. Maar liefst 456 m2 puur comfort; ongeëvenaard op Curaçao.
Bekijk deze villa
CAPE MARIE LUXURY APARTMENT A15

CAPE MARIE LUXURY APARTMENT A15

Begane grond appartement, grenzend aan de tuin van Cape Marie. Vanuit uw living of slaapkamer wandelt u zo naar het zwembad. Grote living met heerlijke open keuken en grote glazen puien waarmee living en porch verbonden worden. Twee indelingsvarianten met één of twee slaapkamers.
Bekijk deze villa
CAPE MARIE LUXURY APARTMENT A17

CAPE MARIE LUXURY APARTMENT A17

Hoekappartement op de eerste verdieping met fenomenaal uitzicht over de Caribische Zee en de tuinen en pools van Cape Marie. Grote living met heerlijke open keuken en grote glazen puien waarmee living en porch verbonden worden. Royale master bedroom met badkamer en een tweede slaapkamer met eigen badkamer.
Bekijk deze villa
CAPE MARIE LUXURY APARTMENT A22

CAPE MARIE LUXURY APARTMENT A22

Royale en exclusieve semi-penthouse van 265m2 met drie slaapkamers met eigen badkamers. Op de tweede verdieping met magnifiek uitzicht, zowel aan de voorzijde als aan de zijkant met terrassen en porches. Geniet vanuit uw jacuzzi op de porch van de ondergaande zon.
Bekijk deze villa
Back To Top